genealogieonline

Stamboom Jacobs » Connecties » Scans zoeken » Kornelis van Balgoijen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Jacobs met diverse online bronnen voor Kornelis van Balgoijen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Kornelis van Balgoijen en Jantje Wijtmans zijn getrouwd op 18 oktober 1873 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijken 1864-1882.

Bekijk suggestie

Kornelis van Balgoijen en Jantje Wijtmans zijn getrouwd op 18 oktober 1873 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Kornelis van Balgoijen en Jantje Wijtmans zijn getrouwd op 18 oktober 1873 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijksbijlagen 1863-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aartje van Balgoijen (geboren in 1887), een kind van Kornelis van Balgoijen en Jantje Wijtmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aartje van Balgoijen (overleden in 1958), een kind van Kornelis van Balgoijen en Jantje Wijtmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Jacobs is samengesteld door (neem contact op).