genealogieonline

Stamboom IJssels » Connecties » Scans zoeken » Rinske Aukes Frankena

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom IJssels met diverse online bronnen voor Rinske Aukes Frankena.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Rinske Aukes Frankena is overleden op 26 februari 1944 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Rinske Aukes Frankena is geboren op 6 april 1878 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jakob Ringnalda en Rinske Aukes Frankena zijn getrouwd op 12 september 1903 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Rinske Aukes Frankena is geboren op 6 april 1878 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » Geboorten 1877-1882.

Bekijk suggestie

Jakob Ringnalda en Rinske Aukes Frankena zijn getrouwd op 12 september 1903 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » Huwelijken 1903-1907.

Bekijk suggestie

Jakob Ringnalda en Rinske Aukes Frankena zijn getrouwd op 12 september 1903 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » Huwelijksbijlagen 1898-1911 v/a 16.

Bekijk suggestie

Rinske Aukes Frankena is overleden op 26 februari 1944 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijden 1941-1950.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Auke Ringnalda (geboren in 1906), een kind van Jakob Ringnalda en Rinske Aukes Frankena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Auke Ringnalda (overleden in 1945), een kind van Jakob Ringnalda en Rinske Aukes Frankena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom IJssels is samengesteld door (neem contact op).