genealogieonline

Stamboom IJssels » Connecties » Scans zoeken » Johannes Sytses Rijpma

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom IJssels met diverse online bronnen voor Johannes Sytses Rijpma.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Sytses Rijpma is geboren op 23 september 1839 te Pingjum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Pingjum » Lidmaten 1772-1873 Lidmaten 1778-1886 Geboorten 1772-1895 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma zijn getrouwd op 12 juni 1880 in Wonseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wonseradeel » Huwelijksafkondigingen 1877-1882.

Bekijk suggestie

Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma zijn getrouwd op 12 juni 1880 in Wonseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wonseradeel » Huwelijksbijlagen 1880.

Bekijk suggestie

Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma zijn getrouwd op 12 juni 1880 in Wonseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wonseradeel » Huwelijken 1877-1880.

Bekijk suggestie

Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma zijn getrouwd op 12 juni 1880 in Wonseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wonseradeel » Huwelijksaangiften 1872-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjitske Rijpma (geboren in 1881), een kind van Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Haye Rijpma (geboren in 1884), een kind van Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Rijpma (geboren in 1887), een kind van Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Rijpma (geboren in 1889), een kind van Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Taeke Rijpma (geboren in 1891), een kind van Johannes Sytses Rijpma en Wypkjen Hayes Bangma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom IJssels is samengesteld door (neem contact op).