genealogieonline

Stamboom Hunink / Huinink

Foto van Sander Hunink

De publicatie Stamboom Hunink / Huinink is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.457 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom Hunink en Huinink van de Lichtenvoordse tak. De publicatie is een gedcom bestand van de genealogie van de familietak Hunink, zoals beschreven in het boek 'Het oeroude geslacht Hunink, 500 Jaar geschiedenis in Deventer, Amsterdam en Lichtenvoorde' van auteur Sander Hunink (ISBN: 978-90-826343-1-0). Ook andere families zijn uitgewerkt, als Stouten, Timmerman, Schippers, Seetz, Van Lijden, Van Leeuwen.

De gepubliceerde data bevat de volledige data uit het boek. Inmiddels ben ik de data verder aan het aanvullen met verwante families. De komende tijd zal ik regelmatig een update publiceren. 

De verklaring van de achternaam Hunink en varianten op de naam (oude schrijfwijzes en andere varianten als Huinink), is terug te lezen in een lijvig document op de volgende link van de website van het CBG:  https://www.cbgfamilienamen.nl/nfb/aanhangsels/hunink2.pdf


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!