Stamboom Hondema

Foto van Anne Adriaan Hondema

De publicatie Stamboom Hondema is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.162 personen. Vanwege privacy zijn 1.351 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Hallo, ik ben Anne Adriaan Hondema, zoon van Menno Hondema, kleinzoon van Sierk Hondema, achterkleinzoon van Andries Jans Hondema enz. En ja: ik ben 100% een nazaat van Grutte Pier van Kimswerd!. Ik ben getrouwd met Monica Soolsma, dochter van Willem Soolsma en Geertje van der Pol. Deze familiesite toont de stambomen van de families Hondema en Bosma (mijn voorouders) en de families Soolsma en van der Pol/Tigchelaar (de voorouders van Monica).

Het is erg belangrijk dat de gegevens in deze stamboom actueel zijn en blijven. Daarom verzoek ik iedere bezoeker van deze stamboom site om eventuele fouten of achterhaalde gegevens z.s.m. door te geven zodat die in de stamboom kunnen worden verwerkt.

Gezinsuitbreiding of overlijden in de familie?
Is er gezinsuitbreiding in de (nabije) familie of is er sprake ven een overlijden?. Laat me dat dan alsjeblieft weten!. We willen de stamboom natuurlijk graag zo actueel mogelijk houden en dat kan alleen met jullie hulp!

Privacy 

Vanuit privacy overwegingen worden de gevens van levende personen niet standaard getoond. Het kan dus goed voorkomen dat je een persoon zoekt en daar een tekst over privacy tegen komt. Ook je eigen gegevens kunnen om die reden niet zichtbaar zijn. Heb je er geen bezwaar tegen dat je gegevens zichtbaar zijn?, stuur me dan een mailtje en ik zorg ervoor dat ze zichtbaar worden. Ik heb daar simpelweg je uitdrukkelijke toestemming voor nodig!

Liever niet in deze stamboom?
Sta je in deze stamboom maar wil je dat liever niet?, dat kan natuurlijk. Stuur me dan a.u.b. hier een berichtje, dan kan ik je gegevens anoniem maken. Je blijft dan als persoon wel in de stamboom staan maar bij je naam verschijnt de tekst 'anoniem'. Ook eventuele andere gegevens worden dan niet zichtbaar.

Het onderhouden van de stamboom is veel werk. Daarbij ben ik afhankelijk van de medewerking van de leden van de stamboom. Daarom: heb je aanvullende gegevens of foto's of zie je iets wat niet klopt, geef het dan a.u.b. door.

Herkomst
De genealogische gegevens van de familie Hondema komen voort uit het werk van Ruud Hondema die hier in jaren 80 veel onderzoek naar heeft gedaan, aangevuld en geactualiseerd met eigen informatie (vooral van de periode na de jaren 80). Dank zij de hulp van Gerie Bosma is de 'Bosma en De Vrij' kant behoorlijk uitgebreid. Datzelfde is aan de Tigchelaar kant gebeurt dank zij de hulp van Ids Tichelaar. Tenslotte heeft Jo Soolsma een belangrijke bijdrage geleverd aan de informatie betreffende de Soolsma familie.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!