genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken » Dirkje den Hartog

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water met diverse online bronnen voor Dirkje den Hartog.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Dirkje den Hartog is geboren op 25 december 1830 te Everdingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Everdingen » Tienjarige tafels 1812-1842 Geboorten 1812-1842.

Bekijk suggestie

Pel 't Lam en Dirkje den Hartog zijn getrouwd op 29 mei 1850 in Leerdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerdam » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Pel 't Lam en Dirkje den Hartog zijn getrouwd op 29 mei 1850 in Leerdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerdam » Huwelijksafkondigingen 1843-1871.

Bekijk suggestie

Pel 't Lam en Dirkje den Hartog zijn getrouwd op 29 mei 1850 in Leerdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerdam » Huwelijken 1843-1852.

Bekijk suggestie

Pel 't Lam en Dirkje den Hartog zijn getrouwd op 29 mei 1850 in Leerdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerdam » Huwelijksbijlagen 1850.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert 't Lam (geboren in 1857), een kind van Pel 't Lam en Dirkje den Hartog, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pel 't Lam (geboren in 1859), een kind van Pel 't Lam en Dirkje den Hartog, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria 't Lam (geboren in 1862), een kind van Pel 't Lam en Dirkje den Hartog, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert 't Lam (overleden in 1919), een kind van Pel 't Lam en Dirkje den Hartog, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie