genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken » Jan Willem van Winsen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water met diverse online bronnen voor Jan Willem van Winsen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer zijn getrouwd op 21 juni 1836 in Zoelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zoelen » Huwelijksbijlagen 1829-1842.

Bekijk suggestie

Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer zijn getrouwd op 21 juni 1836 in Zoelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zoelen » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1811-1842.

Bekijk suggestie

Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer zijn getrouwd op 21 juni 1836 in Zoelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zoelen » Huwelijken 1813-1842.

Bekijk suggestie

Jan Willem van Winsen is overleden op 11 oktober 1882 te Zoelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zoelen » Overlijden 1869-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Van Winsen (geboren in 1836), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Van Winsen (geboren in 1840), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Van Winsen (geboren in 1842), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel Van Winsen (geboren in 1852), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje van Winsen (overleden in 1914), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Winsen (overleden in 1918), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel van Winsen (overleden in 1940), een kind van Jan Willem van Winsen en Beleke Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie