genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 3.503:

Pietertje 't Lam is overleden op 6 januari 1812 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie den Besten is geboren op 11 januari 1812 te Leerbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerbroek » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Sijgje de Koning is overleden op 24 januari 1812 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Jan Schenkel is geboren op 16 februari 1812 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Pietertje van Veen is geboren op 6 maart 1812 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Aagje Kortlever is geboren op 14 maart 1812 te Leerbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerbroek » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Cornelis Toom is geboren op 6 april 1812 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie de Groot en Pietertje de Jong zijn getrouwd op 12 april 1812 in Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Cornelis Bassa en Johanna Hartog zijn getrouwd op 17 april 1812 in Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Neeltje de Groot is geboren op 8 augustus 1812 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.