genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 130:

Trijntje Pietersdr is geboren op 3 november 1585 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Seger Tjalliszn Scharlaken en Aafjen Gerritsdr Hoek zijn getrouwd op 6 maart 1639 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Seger Tjalliszn Scharlaken en Aafjen Gerritsdr Hoek zijn getrouwd op 6 maart 1639 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Gerritszn Hoek en Catharina van Gent zijn getrouwd op 19 mei 1654 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Catharina Hoek is geboren op 4 februari 1657 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Frans Jacobszn Sombeek is geboren op 3 november 1675 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Seger Hoek en Meijnuw Jans van Abbekerk zijn getrouwd op 25 juli 1677 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Ariaantje Wessels van der Mast is geboren op 14 november 1680 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan van der Molen is geboren op 24 juli 1710 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Sombeek is geboren op 18 november 1710 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.