genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 86:

Willemina Kempers is overleden op 21 maart 1812 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hermina Straatman is geboren op 13 maart 1813 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Allegonda Roessingh is overleden op 15 juni 1818 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Frederik Stroink is geboren op 8 maart 1822 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Kuipers is geboren op 11 september 1822 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Janna ten Kate is geboren op 13 december 1823 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Egbert ten Hundfeld is geboren op 26 juli 1824 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermina Kempers is geboren op 24 februari 1826 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johan Caspar Hendrik Niegeman is geboren op 6 februari 1828 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Lutje Hulsik en Anna Hóners zijn getrouwd op 18 augustus 1828 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.