genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 224:

Wilhelmina Arnolda Hoek is geboren op 16 mei 1811 te Engelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Engelen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriana Dorothea Pompe is geboren op 25 mei 1811 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jean Hoek is geboren op 17 april 1813 te Engelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Engelen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hoek is geboren op 14 november 1814 te Engelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Engelen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Francijna Ras is geboren op 16 december 1814 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelis van de Water is overleden op 11 augustus 1815 te Den Bosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Den Bosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Ida Kuijpers is geboren op 30 augustus 1818 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Maria Fret is geboren op 2 september 1822 te 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Philippus Johannes Stoetzer is geboren op 16 februari 1824 te Den Bosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Den Bosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theodorus van Didden en Willemijntje van Nifterik zijn getrouwd op 5 maart 1825 in Den Bosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Den Bosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.