Stamboom Hijma - Van der Togt

Foto van Marc Hijma
De publicatie Stamboom Hijma - Van der Togt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.474 personen. Vanwege privacy zijn 399 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 23 december 2022.


Bij het maken van dit overzicht van de voorouders van Marc Hijma en Marieke Van der Togt is uiteraard gebruik gemaakt van vele bronnen. Deze kunnen onderverdeeld worden in Friese, Zuid-Hollandse en Brabantse bronnen.

Friesland
Voor de stambomen van de Hijma's, de Bosma's, de Van Dijken, de Westra's en de Poortinga's is dankbaar gebruik gemaakt van bestaande, binnen de families circulerende overzichten. Aanvullingen daarop en de stambomen van de Vellenga's, de Dijkstra's, de Grossen zijn verkregen via het Ryksarfgyf Fryslan, zoals te vinden op het Internet (www.tresoar.nl). Daarnaast is tevens veel gebruik gemaakt van de website van de Stichting Erfskip Terpdoarpen (www.erfskipterpdoarpen) die geheel gewijd is aan de gemeente Ferwerderadeel. De informatie over de familie De Walle is verkregen via Hessel de Walle (www.walmar.nl). Johannes van Dijk wordt bedankt voor de aanvullende informatie omtrent de levens van enkele voorouders.

Zuid-Holland
Gegevens omtrent de voorouders van Marieke van der Togt zijn met name verkregen door speurwerk op het Internet en het combineren van vele verschillende websites. Grote dank gaat hierbij uit naar de Historische Vereniging Sliedrecht, met name Jan Kop, voor het mooie archief dat ze hebben en het verstrekken van vele gegevens.

Brabant
Vrijwel alle gegevens met betrekking tot de Brabantse voorouders van Neeltje Bogers zijn ontleend aan de kwartierstaat van J. Jansen-van der Waals.

Grote dank gaat ook uit naar Bob Coret voor het maken van www.genealogieonline.nl en het gratis ter beschikking stellen van de site voor anderen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!