genealogieonline

Stamboom Helmantel » Connecties » Scans zoeken » Hendrikje Liekeles Leisma

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Helmantel met diverse online bronnen voor Hendrikje Liekeles Leisma.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Wietze Jans Dupon en Hendrikje Liekeles Leisma zijn getrouwd op 5 mei 1842 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wietze Jans Dupon en Hendrikje Liekeles Leisma zijn getrouwd op 5 mei 1842 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijksbijlagen 1842.

Bekijk suggestie

Wietze Jans Dupon en Hendrikje Liekeles Leisma zijn getrouwd op 5 mei 1842 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1839-1842.

Bekijk suggestie

Wietze Jans Dupon en Hendrikje Liekeles Leisma zijn getrouwd op 5 mei 1842 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1840-1842.

Bekijk suggestie

Wietze Jans Dupon en Hendrikje Liekeles Leisma zijn getrouwd op 5 mei 1842 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1835-1842.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Helmantel is samengesteld door (neem contact op).