genealogieonline

Stamboom Hagens-Bakker » Connecties » Scans zoeken »

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hagens-Bakker met diverse online bronnen voor .


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gesina Zeeman (overleden in 1821), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaasje Zeeman (overleden in 1830), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gesina Maassen Zeeman (overleden in 1844), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Maassen Zeeman (overleden in 1864), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Zeeman (overleden in 1865), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Zeeman (overleden in 1887), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ebbetje Zeeman (overleden in 1911), een kind van Maas Hendriksz Maassen Zeeman en Klaasje Jans Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Hagens-Bakker is samengesteld door (neem contact op).