genealogieonline

Stamboom Hagens-Bakker » Connecties » Scans zoeken » Hendrik Kerkmeester

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hagens-Bakker met diverse online bronnen voor Hendrik Kerkmeester.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Kerkmeester (overleden in 1828), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Kerkmeester (overleden in 1839), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Kerkmeester (overleden in 1868), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Kerkmeester (overleden in 1889), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over IJbetje Kerkmeester (overleden in 1890), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Kerkmeester (overleden in 1905), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Kerkmeester (overleden in 1914), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Kerkmeester (overleden in 1914), een kind van Hendrik Kerkmeester en Besseltje Janse Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Hagens-Bakker is samengesteld door (neem contact op).