genealogieonline

Stamboom Hagens-Bakker » Connecties » Scans zoeken » Marinus Matthijsse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hagens-Bakker met diverse online bronnen voor Marinus Matthijsse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Matthijs Matthijsse (geboren in 1864), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Matthijs Matthijsse (geboren in 1864), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Adriaan Matthijsse (geboren in 1866), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Adriaan Matthijsse (geboren in 1866), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Matthijsse (geboren in 1871), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Matthijsse (geboren in 1871), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Matthijsse (geboren in 1872), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Matthijsse (geboren in 1872), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johanna Matthijsse (geboren in 1874), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johanna Matthijsse (geboren in 1874), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Matthijsse (geboren in 1875), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Matthijsse (geboren in 1875), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Matthijsse (geboren in 1878), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Matthijsse (geboren in 1878), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingeman Matthijsse (geboren in 1880), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingeman Matthijsse (geboren in 1880), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Matthijsse (geboren in 1882), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Matthijsse (geboren in 1882), een kind van Marinus Matthijsse en Janna Wilhelmina Faase, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Hagens-Bakker is samengesteld door (neem contact op).