genealogieonline

Genealogie Groenendijk- van Noord- Fris- van Kempen. » Stamboom van Ieman Adrieaansz Groenendijk

Generatie 1

1.

Ieman Adrieaansz Groenendijk, zoon van Adriaan Groenendijk en N.N., is geboren 1550 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd met Leentje Leenderts Roothaer.

Zij kregen 1 kind:

Ieman Adrieaansz is overleden.

Generatie 2

2.

Mattheus Reijns Iemansz. Groenendijk, zoon van Ieman Adrieaansz Groenendijk en Leentje Leenderts Roothaer, is geboren 1585 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd met Marie van der Meulen.

Zij kregen 1 kind:

Mattheus Reijns Iemansz. is overleden 1626 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Generatie 3

3.

Jan Mattheus Groenendijk, zoon van Mattheus Reijns Iemansz. Groenendijk en Marie van der Meulen, is geboren 1607 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 26 december 1607 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd (1) op 3 februari 1630 in St. Adolfsland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Willempje Adriaansdr. Goudswaard, dochter van Adriaan Jacobse Goudswaard en Jannetje Gerritse Breeman. Zij is geboren 1608 in St. Adolfsland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Willempje Adriaansdr. is overleden 1638 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 5 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 9 april 1641 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Anneke Marinusse Breeman, dochter van Marinus Marinusz Breeman en Martijntje Jandr. Braber. Zij is geboren 1621 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Anneke Marinusse is overleden.

Zij kregen 3 kinderen:

Jan Mattheus is overleden 1647 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is begraven 1647 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Generatie 4

4.

Marinus Jansz Groenendijk, zoon van Jan Mattheus Groenendijk en Anneke Marinusse Breeman, is geboren 1642 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 4 januari 1642 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Marinus Jansz is overleden.

5.

Mattheus Jansz Groenendijk, zoon van Jan Mattheus Groenendijk en Anneke Marinusse Breeman, is gedoopt op 30 oktober 1644 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 3 juli 1668 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Adriana Abrahamsd van der Heijden, dochter van Abraham van der Heijden en Maria Boone. Zij, is gedoopt op 6 mei 1646 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Adriana Abrahamsd is overleden.

Zij kregen 12 kinderen:

Mattheus Jansz is overleden 1686.

6.

Jannetje Jansdr. Groenendijk, dochter van Jan Mattheus Groenendijk en Anneke Marinusse Breeman, is geboren 1647 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt september 1647 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Jannetje Jansdr. is overleden.

7.

Mattheus Jansz. Groenendijk, zoon van Jan Mattheus Groenendijk en Willempje Adriaansdr. Goudswaard, is geboren op 2 februari 1631 en is gedoopt op 16 februari 1631 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Mattheus Jansz. is overleden 1644.

8.

Cornelis Jansz Groenendijk, zoon van Jan Mattheus Groenendijk en Willempje Adriaansdr. Goudswaard, is geboren januari 1632 en is gedoopt op 11 januari 1632 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Cornelis Jansz is overleden.

9.

Jaentje Jansdr. Groenendijk, dochter van Jan Mattheus Groenendijk en Willempje Adriaansdr. Goudswaard, is gedoopt op 3 juli 1633 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd (1) 1653 met Nicolaes Isaacsz de Ridder.

Zij kregen 2 kinderen:

Zij is getrouwd (2) 1673 met Berend Jansz Brasil. Zij is getrouwd (3) 1674 met Cornelis Reijniersz Verton. Jaentje Jansdr. is overleden.

10.

Ieman Jansz Groenendijk, zoon van Jan Mattheus Groenendijk en Willempje Adriaansdr. Goudswaard, is geboren 1635 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 10 juni 1635 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 14 juli 1658 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Lena Witte, dochter van Leendert Witte en Cunere Daniels. Zij is geboren 1639 en, is gedoopt op 25 september 1639 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Lena is overleden.

Zij kregen 9 kinderen:

Ieman Jansz is overleden.

11.

Willemtje Jansdr. Groenendijk, dochter van Jan Mattheus Groenendijk en Willempje Adriaansdr. Goudswaard, is gedoopt op 18 oktober 1637 in Dirksland, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd (1) op 6 mei 1657 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis Jacobse Zeedijk, zoon van Jacob Jacobse Zeedijk en Neelken Dirx. Hij is geboren 1630 in Borsele, Zeeland, Nederland en, is gedoopt op 13 april 1664 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Cornelis Jacobse is overleden en is begraven op 16 mei 1672 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 5 kinderen:

Zij is getrouwd (2) op 12 januari 1673 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Hendriks Jacobsz Nieuwlander (Noorlander), zoon van Jacob Gerritse Nieuwlander (Noorlander) en Jannetje Hendriks. Hij is geboren op 11 januari 1648 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en, is gedoopt op 11 januari 1664 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hendriks Jacobsz is overleden en is begraven op 4 januari 1717 in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 3 kinderen:

Willemtje Jansdr. is overleden in Middelharnis, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is begraven op 28 oktober 1683 in Middelharnis In De Kerk.

Generatie 5

12.

Johannes Mattheusz Groenendijk, zoon van Mattheus Jansz Groenendijk en Adriana Abrahamsd van der Heijden, is gedoopt op 5 mei 1669 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 28 april 1702 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Grietje Jans Wilschut.

Zij kregen 3 kinderen:

Johannes Mattheusz is overleden.

13.

Anna Mattheusdr Groenendijk, dochter van Mattheus Jansz Groenendijk en Adriana Abrahamsd van der Heijden, is gedoopt op 16 november 1670 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Anna Mattheusdr is overleden.

14.

Maria Mattheusdr Groenendijk, dochter van Mattheus Jansz Groenendijk en Adriana Abrahamsd van der Heijden, is gedoopt op 6 november 1672 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd met Arend Anthonis Bosveld, zoon van Anthonis Bosveld en Marijtje Arens Korving. Hij is geboren op 18 januari 1671 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Arend Anthonis is overleden.

Zij kregen 9 kinderen:

Maria Mattheusdr is overleden.

15.

Abraham Mattheusz Groenendijk, zoon van Mattheus Jansz Groenendijk en Adriana Abrahamsd van der Heijden, is gedoopt op 1 september 1674 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Abraham Mattheusz is overleden op 1 februari 1680 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

16.

Martijntje Mattheusdr. Groenendijk, dochter van Mattheus Jansz Groenendijk en Adriana Abrahamsd van der Heijden, is gedoopt op 3 november 1675. Martijntje Mattheusdr. is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?