genealogieonline

Stamboom Goes » Connecties » Scans zoeken » Hendrika Wischhoff

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Goes met diverse online bronnen voor Hendrika Wischhoff.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Dijk (geboren in 1819), een kind van Arie van Dijk en Hendrika Wischhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Dijk (overleden in 1819), een kind van Arie van Dijk en Hendrika Wischhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Barbara van Dijk (geboren in 1822), een kind van Arie van Dijk en Hendrika Wischhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Dijk (geboren in 1822), een kind van Arie van Dijk en Hendrika Wischhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Dijk (overleden in 1823), een kind van Arie van Dijk en Hendrika Wischhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Dijk (overleden in 1914), een kind van Arie van Dijk en Hendrika Wischhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Goes is samengesteld door (neem contact op).