genealogieonline

Stamboom Goes » Connecties » Scans zoeken » Roelofje Knopper

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Goes met diverse online bronnen voor Roelofje Knopper.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elizabeth Steenhof (geboren in 1859), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Steenhof (geboren in 1861), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Steenhof (geboren in 1865), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Steenhof (overleden in 1866), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Steenhof (geboren in 1867), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Steenhof (geboren in 1869), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis Steenhof (geboren in 1872), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christine Roelofje Steenhof (geboren in 1875), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Everdina Steenhof (geboren in 1877), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Everdina Steenhof (overleden in 1879), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elisabeth Steenhof (overleden in 1924), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Steenhof (overleden in 1936), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Steenhof (overleden in 1936), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis Steenhof (overleden in 1939), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christine Roelofje Steenhof (overleden in 1942), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Steenhof (overleden in 1943), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Steenhof (overleden in 1950), een kind van Christoffel Steenhof en Roelofje Knopper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Goes is samengesteld door (neem contact op).