genealogieonline

Stamboom Goes » Connecties » Scans zoeken » Catharina Roelofs Boosman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Goes met diverse online bronnen voor Catharina Roelofs Boosman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Catharina Roelofs Boosman is geboren op 10 november 1838 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrik Meijners en Catharina Roelofs Boosman zijn getrouwd op 26 augustus 1866 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Catharina Roelofs Boosman is overleden op 9 maart 1889 te Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Catharina Roelofs Boosman is geboren op 10 november 1838 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » Geboorten 1837-1840.

Bekijk suggestie

Catharina Roelofs Boosman is geboren op 10 november 1838 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » Geboorten 1827-1838.

Bekijk suggestie

Catharina Roelofs Boosman is overleden op 9 maart 1889 te Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » Overlijden 1883-1897.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Goes is samengesteld door (neem contact op).