genealogieonline

Stamboom Goes » Connecties » Scans zoeken » Maria Catharina Hermans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Goes met diverse online bronnen voor Maria Catharina Hermans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Antonius Thijssen (geboren in 1837), een kind van Theodorus Thijssen en Maria Catharina Hermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over NN Thijssen (overleden in 1880), een kind van Theodorus Thijssen en Maria Catharina Hermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Thijssen (overleden in 1884), een kind van Theodorus Thijssen en Maria Catharina Hermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Thijssen (overleden in 1886), een kind van Theodorus Thijssen en Maria Catharina Hermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Antonius Thijssen (overleden in 1901), een kind van Theodorus Thijssen en Maria Catharina Hermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Goes is samengesteld door (neem contact op).