genealogieonline

Stamboom Gijssels, Van Mulders, De Dobbeleer en Debecker

Foto van Christine Gijssels

De publicatie Stamboom Gijssels, Van Mulders, De Dobbeleer en Debecker is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.386 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 8 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Oorspronkelijk gingen onze opzoekingen enkel over de familie Gijssels uit Dendermonde. Ik heb die uitgebreid met de familie Troch (mijn voormoeder Juliana Troch),  Diehl uit Kaiserslautern (mijn overgrootmoeder Maria-Anna Diehl) en Hiel (mijn betovergrootmoeder Constantia Hiel, zus van de dichter Emanuel Hiel).  Verder heb ik op basis van mijn kwartierstaat ook de vrouwelijke lijn gevolgd: Van Mulders (moeder van mijn vader), De Dobbeleer en Debecker (ouders van mijn moeder).  Ik zocht ook mijn voormoeders op (enkel de matrilineaire lijn) met het project Mama Mito. Alle aanvullingen en correcties zijn welkom. 

Mijn bronnen houd ik voor mij: ik heb zowat alle aktes opgezocht, maar wil dit werk niet te grabbel gooien. Ik ben uiteraard bereid iedereen te helpen en van documentatie te voorzien die dat vraagt. 

Omdat deze gegevens het resultaat zijn van jarenlange opzoekingen, zou ik het waarderen dat u deze stamreeks als bron vermeldt indien u gegevens wil overnemen.

 

Christine Gijssels


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!