genealogieonline

Stamboom Fokker » Connecties » Scans zoeken » Willemijntje Burger

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Fokker met diverse online bronnen voor Willemijntje Burger.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Zoele (geboren in 1830), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Zoelen (overleden in 1845), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Zoelen (geboren in 1845), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Zoelen (geboren in 1846), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aafje van Zoelen (geboren in 1848), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aafje van Zoelen (overleden in 1848), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aafje van Zoelen (geboren in 1849), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Zoelen (geboren in 1852), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Zoelen (overleden in 1852), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Zoelen (overleden in 1857), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aafje van Zoelen (overleden in 1859), een kind van Teunis van Zoelen en Willemijntje Burger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Fokker is samengesteld door (neem contact op).