Stamboom Fennema uit Akkrum

Foto van Roeli de Vos
De publicatie Stamboom Fennema uit Akkrum is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 591 personen. Vanwege privacy zijn 65 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 5 januari 2014.


De afkomst van mijn oma van vaderskant ligt in Friesland in de gemeente Utingeradeel en wel voornamelijk in Akkrum. Er zijn meerdere takken Fennema in Friesland en Groningen bekend maar ik heb ze nog niet aan elkaar kunnen koppelen. Misschien is er ook wel helemaal geen verband. Maar iedere suggestie in deze is welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Roeli de Vos
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!