Stamboom Farjon in Nederland

Foto van Rodion Farjon

De publicatie Stamboom Farjon in Nederland is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 371 personen. Vanwege privacy zijn 11 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Ik doe onderzoek naar de Farjons in Nederland en naar hun voorouders in Frankrijk. Veel gegevens zijn door Max Farjon, met wie ik heb samengewerkt, verzameld.

De hier gepubliceerde gegevens betreffen in de eerste plaats de nakomeligen van David Farjon, geboren in Bouvières/Frankrijk. Tevens leefden enige Farjons in Zuid-Limburg, waarbij een eventuele verwantschap met de tak van David niet vast te stellen is. Ook worden in de Fiches Wallonne enige Farjons genoemd, waarover verdere gegevens ontbreken.

Bijna alle gebeurtenissen (geboorte, doop, huwelijk, overlijden, begraven) zijn gedocumenteerd door scans van de originele documenten. De gegevens daartoe worden op aanvraag gaarne verstrekt.

Hoewel de meeste gegevens verzameld zijn, is het onderzoek niet afgesloten. Voor aanvullingen en correcties ben ik altijd dankbaar.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Rodion Farjon
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!