genealogieonline

Stamboom Van Geel » Connecties » Scans zoeken » Anna Maria COUWENBERGH

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Geel met diverse online bronnen voor Anna Maria COUWENBERGH.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Aloijsia Couwenbergh (geboren in 1863), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Cornelia Dimphena Musters (geboren in 1865), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Constantinus Theodorus Musters (geboren in 1867), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mathilda Musters (geboren in 1869), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mathilda Musters (geboren in 1869), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aloijsia Celestina Musters (geboren in 1872), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aloijsia Celestina Musters (geboren in 1872), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Cornelia Musters (geboren in 1875), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Cornelia Musters (geboren in 1875), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Paulina Musters (geboren in 1878), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Paulina Musters (geboren in 1878), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Musters (overleden in 1881), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Musters (overleden in 1881), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Musters (geboren in 1881), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Musters (geboren in 1881), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Alphonsus Musters (overleden in 1882), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Alphonsus Musters (geboren in 1882), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Alphonsus Musters (geboren in 1882), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Alphonsus Musters (overleden in 1882), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. Musters (overleden in 1883), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over levenloze zoon Musters (overleden in 1883), een kind van Michiel MUSTERS en Anna Maria COUWENBERGH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van Geel is samengesteld door (neem contact op).