Stamboom Poort

Foto van W.M. Poort
De publicatie Stamboom Poort is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 62.683 personen. Vanwege privacy zijn 6.233 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 18 juni 2022.


Deze stamboom is gemaakt door Wim Poort geboren in Hilversum in samenwerking met mijn vrouw Truus Kool geboren in Dordrecht. Wij wonen nu al weer vanaf 1967 in Bunschoten/Spakenburg. Sinds 2007 zijn wij enthousiast bezig met deze site. De volgende families worden o.a. gevolgd Poort,Kool,Luijben,Chambon(e),Rapati, de Jong Brand en Terlouw. Heeft U op of aanmerkingen schroom dan niet met ons contact op te nemen via mail wmpoort@gmail.com

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!