genealogieonline

Stamboom familie Lelieveldt/Lelivelt » John Malpas (1848-1892)

Persoonlijke gegevens John Malpas 

Bronnen 1, 2

Voorouders (en nakomelingen) van John Malpas


Gezin van John Malpas

Hij had een relatie met Anne Jane Walker

Kind(eren):

 1. Julia Hannah Malpas  1874-1911 
 2. Lucy Alice Malpas  1876-????
 3. Albert Edgar John Malpas  1878-????
 4. John Friend Malpas  1881-????
 5. William David Malpas  1883-????
 6. Thomas Henry Malpas  1888-????
 7. Daisy Rose Malpas  1886-????
 8. Frances Ann Maud Malpas  1898-????

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot John Malpas?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Bronnen

 1. De Volkstelling van 1851 van Engeland en Wales, via https://www.myheritage.nl/research/colle..., 30 juli 2018
  Toegevoegd via een Record Match
  Wat kunt u in de telling vinden?Uitkomsten van volkstellingen kunnen ons niet alleen helpen om te bepalen wie onze voorouders waren, maar zij kunnen ons ook vertellen:- Waar uw voorouders woonden- Met wie zij samenwoonden- Welk beroep ze hadden- Of zij bedienden hadden- Wie hun buren waren- Of zij broers en zusters hadden- Hoe oud zij waren ten tijde van de volkstelling- Of zij op enige wijze gehandicapt waren.Naast het feit dat zij ons bovenstaand informatie verstrekken geeft het feit dat de volkstellingen elke tien jaar worden gehouden ons de mogelijkheid om de bewegingen van onze voorouders door de tijd te volgen omdat zij misschien verhuizen, trouwen, kinderen krijgen of zelfs van beroep veranderen.De velden die zijn overgezet voor de telling zijn:- Voornaam- Middelste naam- Achternaam- Geslacht- Geboorteplaats- Leeftijd- Woonplaats- Provincie- Relatie met het hoofd van het huishoudenWaarom is deze verzameling zo waardevol?Volkstellingsgegevens zijn waardevol omdat zij u kunnen vertellen waar een persoon woonde op een bepaalde plaats en tijd. Tellingen werden uitgevoerd door de federale regering en bieden een variëteitaan informatie, afhankelijk van het jaar. Tellingsgegevens kunnen vragen beantwoorden over de plaats waar uw voorouders woonden ten tijde van de telling, met wie zij samenleefden, wat hun beroepen waren, wie hun buren waren, of ze broers en zusters hadden, hoe oud ze waren ten tijde van de telling en of ze op enige wijze gehandicapt waren.Zoeken in de volkstellingDe gouden regel voor familiegeschiedenis is om de originele records of een 'primaire bron' te raadplegen. Wij hebben gezorgd voor duidelijke afbeeldingen van de originele volkstellingsboeken zodra u de juiste familie in de indexen heeft gevonden. Als u gegevens van volkstellingen gebruikt moet u eerst de overzichtslijsten doorzoeken om uw voorouder in de telling te kunnen vinden, en daarna de originele afbeeldingen bekijken om uw bevindingen te bevestigen. Het zal u ook helpen om het huishouden te zien in de context met omringende huishoudens. Dit is in het bijzonder van belang omdat het overzetten van een volledige telling een immense en moeilijke taak is en ondanks dat wij de expertise van onze vertalers en van belangrijke representanten uit de genealogie-community hebben gebruikt om onste helpen de records te vertalen kan niet worden vermeden dat er enkele fouten optreden.Volgende stappenMet de informatie die u verkrijgt uit deze volkstellingsgegevens, krijgt u informatie waarmee u naar gegevens van de burgerlijke stand kunt zoeken in de plaats waar u uw voorouder heeft gevonden. De regelmaat in de volkstellingsgegevens (elke tien jaar) geeft u de mogelijkheid om de bewegingen van uw voorouders door de tijd te volgen omdat zij wellicht verhuizen, trouwen, kinderen krijgen of zelfsvan beroep veranderen.
 2. FamilySearch Stamboom, via https://www.myheritage.nl/research/colle..., 1 november 2018
  John Friend MalpasGeboortenaam: John Friend MalpasGeslacht: ManGeboorte: mrt 1848 - Margate, Thanet, Kent, EnglandHuwelijk: Echtgeno(o)t(e): Anne Jane Walker - dec 1872 - Margate, Thanet, Kent, EnglandWoonplaats: 1851 - St John Baptist, Kent, EnglandWoonplaats: 1861 - Saint John in Thanet, Kent, England, United KingdomWoonplaats: 1871 - Margate, Kent, England, United KingdomOverlijden: jun 1892 - Blean, Kent, EnglandOuders: John Malpas, Hannah Malpas (geboren Knowler)Echtgenote: Anne Jane Malpas (geboren Walker)Kinderen: Julia Hannah Johncock (geboren Malpas), Lucy Alice Malpas, Albert Edgar John Malpas, John Friend Malpas, William David Malpas, Daisy Rose Malpas, Thomas Henry Malpas, Frances Ann Maud MalpasBroers/zusters: George Malpas, Fanny Malpas, Daniel Malpas, Hannah Friend Malpas, Mary Mussared (geboren Malpas), David William Malpas
  De FamilySearch Stamboom wordt gepubliceerd door MyHeritage onder licentie van FamilySearch International, de grootste genealogische organisatie in de wereld. FamilySearch is een nonprofit organisatiedie gespnsord wordt door The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormon Church).

Tijdbalk John Malpas

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Gebruikte symbolen: grootouders grootoudersouders oudersbroers-zussen broers/zussenkinderen kinderen
Sleep de tijdbalk om terug of verder in de tijd te gaan (of gebruik de l en r toetsen). Klik op de namen voor meer informatie.

Over de familienaam Malpas

 • Bekijk de informatie die Genealogie Online heeft over de familienaam Malpas.
 • Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Malpas.
 • Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Malpas (onder)zoekt.