genealogieonline

Stamboom Hermans » Connecties » Scans zoeken » Jacob Verheij

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hermans met diverse online bronnen voor Jacob Verheij.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willempje Verheij (geboren in 1810), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magdalena Verheij (geboren in 1812), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fop Verheij (geboren in 1814), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Verheij (geboren in 1817), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij Verheij (geboren in 1819), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij Verheij (geboren in 1819), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magdaleentje Verheij (overleden in 1820), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magdalena Verheij (geboren in 1821), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Verheij (geboren in 1824), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Verheij (geboren in 1824), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaantje Verheij (geboren in 1825), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaantje Verheij (overleden in 1825), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaantje Verheij (geboren in 1826), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Verheij (geboren in 1828), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Verheij (geboren in 1828), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gommert Verheij (geboren in 1829), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Verheij (overleden in 1830), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gommert Verheij (overleden in 1830), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Verheij (geboren in 1831), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Verheij (geboren in 1831), een kind van Jacob Verheij en Pleuntje van Gelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Hermans is samengesteld door (neem contact op).