genealogieonline

Stamboom Hermans » Connecties » Scans zoeken » ANTONIE VAN DER KAAIJ

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Hermans met diverse online bronnen voor ANTONIE VAN DER KAAIJ.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van der Kaaij (geboren in 1842), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Van Der Kaaij (geboren in 1842), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Cornelia Van Der Kaaij (geboren in 1844), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Cornelia van der Kaaij (geboren in 1844), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van der Kaaij (geboren in 1848), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Van Der Kaaij (geboren in 1848), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Brand Van Der Kaaij (geboren in 1851), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Brand van der Kaaij (geboren in 1851), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Albertus van der Kaaij (geboren in 1854), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Barta Van Der Kaaij (geboren in 1857), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van der Kaaij (overleden in 1882), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van der Kaaij (overleden in 1882), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Albertus van der Kaaij (overleden in 1913), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Albertus van der Kaaij (overleden in 1913), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van der Kaaij (overleden in 1919), een kind van ANTONIE VAN DER KAAIJ en JANTJE VAN STRAATEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Hermans is samengesteld door (neem contact op).