genealogieonline

Genealogie Groen-Egmond

Foto van Chris de Rijk

De publicatie Genealogie Groen-Egmond is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.736 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 528 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


FAMILIE: GROEN Egmond - Velsen en omgeving

Publicatie: Genealogisch overzicht familie Groen met index verstrekt aan RAA [2004 - niet verder bijgewerkt]. De familie Groen is door huwelijken gelinked met de families Stoker en Wijker. Het genealogisch overzicht beperkt zich tot de naamdragers, de aangehuwden en hun ouders. De vrouwelijke lijnen zijn niet verder uitgezocht. Ik heb indertijd ervoor gekozen de families in gescheiden databestanden te verwerken. Voor de familie Stoker verwijs ik u naar de publicatie Genealogie Stoker-Egmond, de familie Wijker naar de publicatie Genealogie Wijker-Egmond

Genealogisch Programma: Aldfaer


Archief: FamArch Stoker-Groen

Bronnen: deze zijn later in Aldfaer ingevuld en dus zoveel mogelijk weergegeven maar het kan voorkomen dat  bronvermeldingen missen, deze worden steeds bijgewerkt en/of aangevuld.


Toelichting: Tijdens het onderzoek en na samenstelling van de stamboom zijn er twee niet aan elkaar verwante families Groen in Egmond gevonden; de afstammeling is te vinden met de startpunten [1] Jan Cornelisz Dick (Groen) en [2] Gerrit Sijmonsz.

Van de naamdragers zijn gezinskaarten aangelegd; hierin zijn nadere details opgenomen die niet op internet worden gepubliceerd.

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Chris de Rijk


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!