genealogieonline

Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken » Petrus Hermannus Theodorus Konigers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom familie Eilders met diverse online bronnen voor Petrus Hermannus Theodorus Konigers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Petrus Hermannus Theodorus Konigers en Albertje Volders zijn getrouwd op 7 augustus 1920 in Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Petrus Hermannus Theodorus Konigers is geboren op 18 januari 1896 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Hermannus Theodorus Konigers is geboren op 18 januari 1896 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Geboorten 1886-1902.

Bekijk suggestie

Petrus Hermannus Theodorus Konigers en Albertje Volders zijn getrouwd op 7 augustus 1920 in Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Huwelijken 1913-1922.

Bekijk suggestie

Petrus Hermannus Theodorus Konigers en Albertje Volders zijn getrouwd op 7 augustus 1920 in Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Huwelijksbijlagen 1917-1921 mrt-jun.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Konigers (overleden in 1923), een kind van Petrus Hermannus Theodorus Konigers en Albertje Volders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom familie Eilders is samengesteld door (neem contact op).