genealogieonline

Stamboom familie De Kleine » Connecties » Scans zoeken » Adriana Apollonia de Brabander

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom familie De Kleine met diverse online bronnen voor Adriana Apollonia de Brabander.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Adriana Apollonia de Brabander is geboren op 17 augustus 1880 te Naaldwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Naaldwijk » Geboorten 1876-1880.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Gerarda Scholtes (geboren in 1905), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Jozina Scholtes (geboren in 1906), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Cornelia Scholtes (geboren in 1910), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda Frederika Scholtes (geboren in 1911), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Cornelia Scholtes (overleden in 1911), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Johannes Scholtes (geboren in 1913), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engelina Johanna Maria Scholtes (geboren in 1915), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engelina Johanna Maria Scholtes (overleden in 1915), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Apolonia Francisca Scholtes (overleden in 1919), een kind van Theodorus Arnoldus Scholtes en Adriana Apollonia de Brabander, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom familie De Kleine is samengesteld door (neem contact op).