Cardinaal in Noord-Brabant, Limburg en Rotterdam

Foto van C.N. Cardinaal

De publicatie Cardinaal in Noord-Brabant, Limburg en Rotterdam is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.249 personen. Vanwege privacy zijn 82 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze genealogie betreft de Cardinael(al) familie uit Noord Brabant en Limburg. Het grootste deel van de familie stamt uit het gebied rond Budel en Maarheeze. Er ontstond een vertakking naar Zuid Holland waar een nog bloeiende tak aanwezig is in Rotterdam en omstreken. Tot op heden is er nog geen verbinding gemaakt tussen deze tak van de familie en de Zaansche tak waar de schrijver lid van is. Mijn gegevens stammen uit een bonte verzameling bronnen. Mocht u bezwaar hebben met de plaatsing van uw naam in deze stamboom verzoeken wij u dit kenbaar te maken via de website opdat uw naam kan worden verwijderd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van C.N. Cardinaal
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!