genealogieonline

Stamboom Brouwer » Connecties » Scans zoeken » Gelske van der Velde

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Brouwer met diverse online bronnen voor Gelske van der Velde.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde zijn getrouwd op 19 mei 1888 in Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde zijn getrouwd op 19 mei 1888 in Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Huwelijken 1883-1888.

Bekijk suggestie

Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde zijn getrouwd op 19 mei 1888 in Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Huwelijken 1883-1892.

Bekijk suggestie

Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde zijn getrouwd op 19 mei 1888 in Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Huwelijksbijlagen 1888-1891.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gelske van der Velde (1866-1929) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gelske van der Velde.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje Sappema (geboren in 1890), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derkje Sappema (geboren in 1892), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marten Sappema (geboren in 1894), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Sappema (geboren in 1897), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jilling Sappema (geboren in 1899), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sappema (overleden in 1902), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Sappema (geboren in 1903), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries Sappema (geboren in 1905), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gelske Sappema (geboren in 1907), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Salomon Sappema (geboren in 1911), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis Sappema (geboren in 1913), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Sappema (overleden in 1935), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje Sappema (overleden in 1961), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Salomon Sappema (overleden in 1965), een kind van Jilling Martens Sappema en Gelske van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Brouwer is samengesteld door (neem contact op).