genealogieonline

Stamboom Brouwer » Connecties » Scans zoeken » Sibbelina Geertruida Germans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Brouwer met diverse online bronnen voor Sibbelina Geertruida Germans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Sibbelina Geertruida Germans is geboren op 23 december 1869 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans zijn getrouwd op 28 mei 1891 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sibbelina Geertruida Germans is geboren op 23 december 1869 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » Geboorten 1867-1870.

Bekijk suggestie

Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans zijn getrouwd op 28 mei 1891 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » Huwelijken 1885-1912.

Bekijk suggestie

Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans zijn getrouwd op 28 mei 1891 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » Huwelijksbijlagen 1888-1895 t/m 60.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eeltje Fluitman (geboren in 1892), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ciprianus Renoldus Fluitman (geboren in 1893), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Fluitman (geboren in 1895), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Louisa Fluitman (geboren in 1898), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Fluitman (geboren in 1898), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ciprianus Renoldus Fluitman (geboren in 1900), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Fluitman (geboren in 1902), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eeltje Fluitman (overleden in 1958), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Leeuwarden gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eeltje Fluitman (overleden in 1958), een kind van Gerbrandus Eeltjes Fluitman en Sibbelina Geertruida Germans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Brouwer is samengesteld door (neem contact op).