genealogieonline

Stamboom Brouwer » Connecties » Scans zoeken » Symen Gerbens Adema

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Brouwer met diverse online bronnen voor Symen Gerbens Adema.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena zijn getrouwd op 13 mei 1876 in Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena zijn getrouwd op 13 mei 1876 in Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » Huwelijken 1871-1882.

Bekijk suggestie

Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena zijn getrouwd op 13 mei 1876 in Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena zijn getrouwd op 13 mei 1876 in Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » Huwelijksafkondigingen 1872-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sytske Adema (geboren in 1881), een kind van Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos kind (overleden in 1889), een kind van Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerben Adema (geboren in 1891), een kind van Symen Gerbens Adema en Marijke Iedes Frankena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Brouwer is samengesteld door (neem contact op).