Stamboom Erwin Maas en verwanten

Foto van Erwin Maas
De publicatie Stamboom Erwin Maas en verwanten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.538 personen. Vanwege privacy zijn 1.566 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 27 januari 2023.


Welkom op de mijn-genea webpagina van de Stamboom Maas e.o., Amsterdam e.a.

Deze versie van de stamboom is gemaakt voor de bezoekers vanwege de extra functionaliteiten die genealogie online te bieden heeft t.o.v. andere stamboomwebsites, dit is gedaan om de geïnteresseerden diverse mogelijkheden en omgevingen te bieden voor het raadplegen van de stamboom.

De stamboom is ook te vinden op deze pagina, hier zal hij het vaakst worden geupdate en bevat ook alle afbeeldingen.

Daarnaast bevat deze stamboom ook een facebook-groep waar je op de hoogte kunt blijven van actuele zaken en in contact kunt komen met andere belangstellenden.

Naast dat alles is voor de stamboom een portaal (blog) aangemaakt, waar nog meer links te vinden zijn naar andere versies van deze stamboom en waar ik uitleg zal geven over het maken van een eigen stamboom(pagina) en het doen van onderzoeken enz.

Er is dus van alles te zien en te doen, veel plezier!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!