genealogieonline

Stamboom en Kwartierstaat Lops » Stamboom van Arent Jansz Broeder

Generatie 1

1.

Arent Jansz Broeder, is gedoopt rond 1517 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd rond 1545 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Catharijna Maertensdr Exalto, dochter van Maerten Jacobsz Exalto en Katharijn Jacobs van Barry. Zij, is gedoopt rond 1528 in -,-, België. Catharijna Maertensdr is overleden in Leiden, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 7 kinderen:

Arent Jansz is overleden en is begraven op 20 maart 1579 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland.

Generatie 2

2.

Cyprianus Maertensz Exalto, zoon van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is gedoopt rond 1540 in -,-, Nederland. Hij is procureur te haarlem 1563 van beroep. Cyprianus Maertensz is overleden in -,-, Nederland.

3.

Jan Arentsz Broeder, zoon van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is gedoopt rond 1546 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is meester chirurgijn 1586 leiden, dr. med. van beroep. Hij is getrouwd (1) op 14 juli 1587 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Mechelijne van Almaras, dochter van François Alvaro de Almaras en Adriana Barthoutsdr van Assendelft. Zij, is gedoopt rond 1562 in Jacobswoude, Zuid-Holland, Nederland. Mechelijne is overleden en is begraven rond 1614 in 's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 1 oktober 1596 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Margrietgen Dircsdr. Jan Arentsz is overleden en is begraven op 6 april 1604 in 's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland.

4.

Elisabeth Broeder, dochter van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is geboren rond 1546 in -,-, Nederland. Elisabeth is overleden na 1591 in -,-, Nederland.

5.

Dircgen Arendsdr Broeder, dochter van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is geboren rond 1558 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 24 april 1583 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Lucas Lucasz, zoon van Pietertgen Dircsdr IJsercramer. Hij is geboren rond 1558 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is bakker van beroep. Lucas is overleden in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Dircgen Arendsdr is overleden in Leiden, Zuid-Holland, Nederland.

6.

Marten Arentsz Exalto, zoon van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is gedoopt rond 1565 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 23 december 1595 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland met Adriaantje Arents.

Zij kregen 4 kinderen:

Marten Arentsz is overleden voor 1626 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

7.

Tobias Arentsz Exalto, zoon van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is geboren rond 1570 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is mr, advocaat van beroep. Hij is getrouwd op 1 september 1595 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Marichie Jacobs, dochter van Jacop Henricxsz en Marietje Jansdr. Zij, is gedoopt op 8 september 1574 in Gouda, Zuid-Holland, Nederland. Marichie is overleden en is begraven op 30 januari 1648 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Tobias Arentsz is overleden en is begraven op 22 augustus 1624 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland.

8.

Anneke Arents Exalto d'Almaraz, dochter van Arent Jansz Broeder en Catharijna Maertensdr Exalto, is geboren rond 1574 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 30 november 1599 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis Gijsbrechts, zoon van Gijsbrecht Adriaens. Hij is geboren rond 1574 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. Hij is doctor medicinae van amsterdam van beroep. Cornelis is overleden in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Anneke Arents is overleden in Leiden, Zuid-Holland, Nederland.

Generatie 3

9.

Aernout Exalto d'Almaraz, zoon van Jan Arentsz Broeder en Mechelijne van Almaras, is gedoopt rond 1586 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is procureur te woudrichem van beroep. Hij is getrouwd op 17 november 1626 in Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland met Grietgen Ariens van Est, dochter van Arie van Est. Zij, is gedoopt rond 1608 in Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Grietgen Ariens is overleden en is begraven rond 1671 in Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 12 kinderen:

Aernout is overleden en is begraven rond 1675 in Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

10.

Johan Exalto, zoon van Jan Arentsz Broeder en Mechelijne van Almaras, is geboren rond 1595 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Alidt van Gijssenburgh.

Zij kregen 1 kind:

Johan is overleden in Leiden, Zuid-Holland, Nederland.

11.

Geertruijt Exalto, dochter van Marten Arentsz Exalto en Adriaantje Arents, is geboren rond 1596 in -,-, Nederland. Geertruijt is overleden en is begraven op 18 december 1669 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

12.

Maria Exalto, dochter van Marten Arentsz Exalto en Adriaantje Arents, is geboren rond 1596 in -,-, Nederland. Maria is overleden en is begraven op 15 september 1661 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

13.

- Exalto, zoon van Marten Arentsz Exalto en Adriaantje Arents, is geboren op 13 augustus 1604 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. - is overleden en is begraven op 13 augustus 1604 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

14.

Reijnier Exalto, zoon van Marten Arentsz Exalto en Adriaantje Arents, is gedoopt rond 1608 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 11 juli 1643 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland met Haasje Crijnen.

Zij kregen 5 kinderen:

Reijnier is overleden in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

Generatie 4

15.

Mechtelina Tobia Exalto d'Almaraz, dochter van Aernout Exalto d'Almaraz en Grietgen Ariens van Est, is gedoopt rond 1626 in Woudrichem, Noord-Brabant, Nederland. Zij is getrouwd op 1 oktober 1668 in Woudrichem, Noord-Brabant, Nederland met Hans Martin van Memlingh. Mechtelina Tobia is overleden in Woudrichem, Noord-Brabant, Nederland.

16.

Adriaan Exalto d'Almaraz, zoon van Aernout Exalto d'Almaraz en Grietgen Ariens van Est, is gedoopt op 17 oktober 1627 in Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland. Hij is procureur, drossaard heukelum van beroep. Hij is getrouwd met Maria Willems Mosselmans, dochter van Willem Goossensz Mosselman en Catalijntgien Jans. Zij is geboren rond 1630 in Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland. Maria Willems is overleden na 1674 in Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 7 kinderen:

Adriaan is overleden na 1679 in Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland.

17.

Maria Exalto d'Almaraz, dochter van Aernout Exalto d'Almaraz en Grietgen Ariens van Est, is gedoopt op 17 april 1629 in Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland. Maria is overleden in Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom en Kwartierstaat Lops is samengesteld door (neem contact op).