genealogieonline

Stamboom Dusseljee » Connecties » Scans zoeken » Aaffien Scholtens

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Dusseljee met diverse online bronnen voor Aaffien Scholtens.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Aaffien Scholtens is geboren op 5 augustus 1832 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens zijn getrouwd op 19 mei 1860 in Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaffien Scholtens is overleden op 7 juli 1905 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaffien Scholtens is geboren op 5 augustus 1832 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorten 1826-1842.

Bekijk suggestie

Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens zijn getrouwd op 19 mei 1860 in Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1857-1860.

Bekijk suggestie

Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens zijn getrouwd op 19 mei 1860 in Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Huwelijksbijlagen 1860-1879 t/m 14.

Bekijk suggestie

Aaffien Scholtens is overleden op 7 juli 1905 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Overlijden 1898-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wupko de Vries (geboren in 1861), een kind van Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje de Vries (geboren in 1864), een kind van Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over de Vries (overleden in 1876), een kind van Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wopko de Vries (overleden in 1944), een kind van Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje de Vries (overleden in 1945), een kind van Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaassina de Vries (overleden in 1951), een kind van Jurjen de Vries en Aaffien Scholtens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Dusseljee is samengesteld door (neem contact op).