genealogieonline

Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken » Cornelia van TOEN

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Dullemen met diverse online bronnen voor Cornelia van TOEN.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Philip Keller (geboren in 1890), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Keller (geboren in 1891), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Keller (overleden in 1891), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henderikus Keller (geboren in 1892), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardina Keller (geboren in 1894), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Keller (geboren in 1897), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Keller (geboren in 1900), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sander Keller (geboren in 1902), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Keller (geboren in 1904), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Keller (overleden in 1905), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Cornelis Keller (geboren in 1906), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Keller (geboren in 1908), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Keller (overleden in 1909), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sander Keller (overleden in 1919), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Keller (overleden in 1925), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Keller (overleden in 1936), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Philip Keller (overleden in 1966), een kind van Klaas KELLER en Cornelia van TOEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Dullemen is samengesteld door (neem contact op).