genealogieonline

Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken » Johanna Georgina REERINK

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Dullemen met diverse online bronnen voor Johanna Georgina REERINK.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Richtje Koster (geboren in 1877), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Georgina Koster (geboren in 1877), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Sophia Elisabeth Koster (geboren in 1879), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Koster (geboren in 1881), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Koster (geboren in 1883), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Koster (geboren in 1885), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Johan Jacob Koster (geboren in 1890), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Johan Jacob Koster (overleden in 1892), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Leeuwarden gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Johan Jacob Koster (overleden in 1892), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Johan Jacob Koster (geboren in 1893), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Georgina Koster (overleden in 1898), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Koster (overleden in 1953), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Richtje Koster (overleden in 1961), een kind van Christoffel KOSTER en Johanna Georgina REERINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Dullemen is samengesteld door (neem contact op).