genealogieonline

Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken » Antonia de ROUW

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Dullemen met diverse online bronnen voor Antonia de ROUW.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grada Goesten (geboren in 1812), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grada Goesten (geboren in 1812), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (geboren in 1815), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (geboren in 1815), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (overleden in 1819), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (overleden in 1819), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (geboren in 1820), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (geboren in 1820), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Goesten (geboren in 1822), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Goesten (geboren in 1822), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mechtilda Goesten (geboren in 1824), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mechtilda Goesten (geboren in 1824), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Goesten (overleden in 1893), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grada Goesten (overleden in 1894), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grada Goesten (overleden in 1894), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (overleden in 1900), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Goesten (overleden in 1900), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mechtilda Goesten (overleden in 1904), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mechtilda Goesten (overleden in 1904), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Goesten (overleden in 1906), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Goesten (overleden in 1906), een kind van Arnoldus GOESTEN en Antonia de ROUW, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Dullemen is samengesteld door (neem contact op).