genealogieonline

Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken » Mechtilda GOESTEN

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Dullemen met diverse online bronnen voor Mechtilda GOESTEN.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonetta Verlouw (geboren in 1858), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonetta Verlouw (geboren in 1858), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonetta Verlouw (geboren in 1860), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonetta Verlouw (geboren in 1860), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Verlouw (geboren in 1863), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Verlouw (geboren in 1863), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grada Verlouw (geboren in 1866), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grada Verlouw (geboren in 1866), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Verlouw (overleden in 1870), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Verlouw (overleden in 1870), een kind van Daniel VERLOUW en Mechtilda GOESTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Dullemen is samengesteld door (neem contact op).