De temperatuur op 3 september 1937 lag tussen 12,0 °C en 20,0 °C en was gemiddeld 15,7 °C. Er was 7,5 mm neerslag gedurende 3,7 uur. Er was 0.1 uur zonneschijn (1%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
18 maart » Oprichting van de Azerbeidzjaanse voetbalclub Neftçi Bakoe.
26 maart » De Amerikaanse raketontwikkelaar Robert Goddard schiet een raket tot een hoogte van 2750 meter, de grootste hoogte die hij met een raket heeft bereikt.
1 april » Aden wordt een kroonkolonie van het Verenigd Koninkrijk.
17 mei » In Solna wordt het Råsunda Stadion geopend.
28 mei » Het Britse kabinet van Neville Chamberlain treedt aan.
29 november » Prins Bernhard botst te Diemen met 160 kilometer per uur op een vrachtwagen. Hij raakt zwaargewond.
Tip: herlaad deze pagina voor een nieuwe selectie van gebeurtenissen vanuit Wikipedia.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Jan du Pont, "Stamboom du Pont", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-du-pont/I7808.php : benaderd 1 juni 2023), "Johannes Matheus Hubertus Jongen (1912-)".
Mis geen enkele nieuwe genealogische publicatie!
Geef uw e-mailadres en u ontvangt elke maand de gratis Genealogie Online nieuwsbrief met daarin nieuwe stambomen en nieuws en tips over de grootste stamboomwebsite van Nederland en België.
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.