Stamboom Doove en Jillissen.

Foto van Anton Doove
De publicatie Stamboom Doove en Jillissen. is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 741 personen. Vanwege privacy zijn 298 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 14 februari 2013.


Deze stamboom betreft de Familienamen Doove en Jillissen van mijn ouders en voorouders,welke begint met mijn vader en moeder.�.Mochten er fouten in zitten,dan verneem ik dat graag,want dan zal ik dat ookgelijk corrigeren,voor zover mij dat mag lukken,wat ik nog niet weet.Bijvoorbaat mijn vriendelijke dank voor uw interesse en begrip.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!