genealogieonline

Stamboom Den Elzen - Bollenstreek » Connecties » Scans zoeken » Johanna Schopmans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Den Elzen - Bollenstreek met diverse online bronnen voor Johanna Schopmans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johanna Schopmans is geboren op 8 juni 1830 te Hees. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg (BE) » Hees » Burgerlijke stand: akten.

Bekijk suggestie

Johanna Schopmans is geboren op 8 juni 1830 te Hees. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Hees » Geboorten, huwelijken, overlijden 1799-1870.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans zijn getrouwd op 26 april 1855 in Nijmegen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijmegen » Huwelijken 1853-1855.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans zijn getrouwd op 26 april 1855 in Nijmegen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijmegen » Huwelijksaangiften 1853-1858.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans zijn getrouwd op 26 april 1855 in Nijmegen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijmegen » Huwelijksafkondigingen 1855-1858.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans zijn getrouwd op 26 april 1855 in Nijmegen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijmegen » Huwelijksbijlagen 1853-1856.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Stephania Geertruida Beer (geboren in 1856), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Petronella Maria Beer (geboren in 1858), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Petronella Maria Beer (overleden in 1859), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes Leonardus Beer (geboren in 1861), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Wilhelmus Beer (geboren in 1864), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Bernardus Beer (overleden in 1869), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Bernardus Beer (geboren in 1869), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardina Arnolda Beer (geboren in 1870), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Stephania Geertruida Beer (overleden in 1892), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes Leonardus Verhoeven (overleden in 1930), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Wilhelmus Beer (overleden in 1949), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardina Arnolda Beer (overleden in 1957), een kind van Johannes Cornelis Beer en Johanna Schopmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie