Stamboom Dekker en Bantzinger

Foto van Patrick Dekker
De publicatie Stamboom Dekker en Bantzinger is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.134 personen. Vanwege privacy zijn 821 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 13 juli 2021.


De stamboom van de families Dekker & Bantzinger. De Dekkers komen voornamelijk uit Gouda en de Krimperwaard, De familie bantzinger is een zeer kleine familie en wonen nu verspreid over nederland. 

Met dank aan:

Weia & Maarten Reinboud, voor aanvullen van de huidige generatie Bantzingers.

Ed Lucas, voor de lucas tak van de Bantzingers

Els Wortelboer, die het op zich heeft genomen om de huidge generatie Dekker uit te zoeken. Jan de Beer, correcties van enkele data van de Dekkers.

Riet Dekker, Maarten Dekker, Erik Dekker voor gegevens van de huidige generatie dekkers. Aron Randall for information about some unexpected relatives in Peru. 

Jan de Beer, correcties van enkele data van de Dekkers en alle andere mensen die hebben begedragen aan deze stamboom!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!