genealogieonline

Stamboom De Waal/De Wael » Connecties » Scans zoeken » Pieter Waasdorp

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom De Waal/De Wael met diverse online bronnen voor Pieter Waasdorp.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Waasdorp (geboren in 1844), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten Waasdorp (geboren in 1845), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Waasdorp (geboren in 1849), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Waasdorp (geboren in 1851), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaantje Waasdorp (overleden in 1852), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Pieter Waasdorp (geboren in 1853), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Waasdorp (geboren in 1855), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Waasdorp (geboren in 1858), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaantje Waasdorp (geboren in 1860), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten Waasdorp (overleden in 1918), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Waasdorp (overleden in 1929), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Waasdorp (overleden in 1934), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Waasdorp (overleden in 1936), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Pieter Waasdorp (overleden in 1937), een kind van Pieter Waasdorp en Grietje van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom De Waal/De Wael is samengesteld door (neem contact op).