genealogieonline

Stamboom De Ruijter/Ruiter - oorsprong Horssen » Connecties » Scans zoeken » Wilhelmina Catharina Schuilwerve

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom De Ruijter/Ruiter - oorsprong Horssen met diverse online bronnen voor Wilhelmina Catharina Schuilwerve.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Julia Bernardien van Hilst (geboren in 1883), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Catharina van Hilst (geboren in 1884), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lucas Renigius Joseph van Hilst (geboren in 1886), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Hilst (overleden in 1888), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van Hilst (geboren in 1889), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Johanna Gijsberdina van Hilst (geboren in 1890), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Remigia Johanna van Hilst (geboren in 1893), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Petrus Lambertus van Hilst (geboren in 1894), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francina Nicolaua Maria van Hilst (geboren in 1896), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agnes Julia Bernardina van Hilst (geboren in 1900), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Hilst (geboren in 1903), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Hilst (overleden in 1904), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Renugia Johanna van Hilst (overleden in 1942), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Julia Bernardiena van Hilst (overleden in 1948), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van Hilst (overleden in 1954), een kind van Lodewikus Johannes Lucas van Hilst en Wilhelmina Catharina Schuilwerve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie